Big Bauta - Musiker i Göteborg - Tommy Jonsson
Tommy Jonsson

Konsert

Solo

Musik handlar om att skapa känslor, att uppleva med kropp och själ, att känna igen sig eller att bli berörd av nya upplevelser. Med säker hand leder Tommy publiken genom konserter från pianot, orgeln eller andra överraskningar. Orgelschlagers är rubriken för en orgelkonsert med Tommy och presenterar en resa genom olika genrer och tidsåldrar när orgeln breder ut sig som en hel orkester.

Tommy har också program med fokus på flygel och sång, bland annat "Med dig i mina armar", som tar upp några av de mest älskade pärlorna från svenska schlagers under 30- och 40-talen, och "Som en bro" där han berättar och sjunger om erfarenheter från tiden med sjukdomen GBS, som innebar fler månaders paralysering och IVA-vård och efterföljande rehabträning tillbaka till livet. Programmet handlar såklart också om vägen igenom svårigheter vi alla möter.

Ensemble

Tillsammans med olika artister har Tommy program som spänner från klassisk repertoar till populärmusik. Några samarbeten att notera är:

Alla programmen kan bokas via tommy@bigbauta.se eller telefon 070-211 41 60

Youtube

Missa inte Big Bauta Music på YouTube! serien ”Tisdag med Tommy” innehåller blandade låtar med lite snack som introduktion och under vintern har de kuplettartade textfilmerna blivit en succé, startad av ”Varför är där ingen länk i messet” med en omskrivning av Povel Ramels gamla hitlåt.

Klicka här för att komma till spellistan på Youtube.